Etusivu Arvomaailmamme Palvelut Korjausasiat Asukassivut Yhteystiedot Kiinteistönvälitys

Hyvä isännöitsijä – ja koko taloyhtiö voi paremmin 

Taloyhtiön hallitus tekee yhden tärkeimmistä päätöksistään valitessaan isännöitsijän. Isännöitsijä on taloyhtiön toimitusjohtaja, jonka tärkein tehtävä on hoitaa kiinteistöyhtiöiden asioita voimassa olevan lainsäädännön, yhtiökokousten ja hallituksen ohjeiden ja päätösten mukaisesti.
 
Yrityksemme on aloittanut toimintansa Forssassa vuonna 1988. Toimintamme kulmakiviä ovat aktiivinen, luotettava ja ihmisläheinen palvelu sekä oma-aloitteisuus taloyhtiön asioiden hoidossa. Valttimme on luja ammattitaito, joka perustuu vankkaan koulutukseen ja pitkään työkokemukseen. Yrityksemme palveluksessa on ammattitaitoisen toimistohenkilökunnan lisäksi AIT-isännöitsijä (alan korkeimman ammatti-isännöitsijätutkinnon suorittanut isännöitsijä), sekä teknisen isännöitsijätutkinnon ITS-TEK suorittanut isännöitsijä.
 
Isännöitsijämme hoitavat taloyhtiön taloudelliset, hallinnolliset ja tekniset tehtävät luotettavasti ja taloyhtiön arvoa ajatellen. Hyvin hoidettu isännöinti pidentää kiinteistön elinkaarta ja korottaa kiinteistön arvoa!